Руска салата без колбас
опитайте тази рецептазеленчукова крем супа с кротони
опитайте тази рецептаЯбълки в палачинково тесто
опитайте тази рецептаБисквитена торта
опитайте тази рецепта-
Рецепти по категории
- Салати и гарнитури
- Предястия
- Супи
- Сосове и дипове
- Тестени изделия
- Десерти
- Напитки
- Ястия без месо
- Ястия с месо
- Чуждестранна кухня
- Зимнина и консервиране
- Разни
- Бебешки и детски храни
- Празници
-
Последно разгледани
- Отвара от цвекло
- Чийз кеик
- Бисквитена къщичка
Отвара от цвекло
-
Бульон от свинско месо
Измитото месо се слага в дълбока тенджера, налива се вода и се слагат почистените и измити зеленчуци.Бульона ври на бавен огън, прецежда се, нарязва се на ситно месото и се гарнира с малко магданоз при сервиране.
вижте цялата рецепта за: Бульон от свинско месо -
Таратор с маруля
• Киселото мляко се разбива добре. • Разрежда се със студена вода. • Към разреденото мляко се прибавя марулята, нарязана на ивички. • Добавят се ситно нарязаният копър и счуканият чесън. • Посолява се на вкус. •...
вижте цялата рецепта за: Таратор с маруля -
Бистър пилешки бульон
Пилешките части се заливат със студена вода,добавят се лука,моркова,корените и подправките.Вари се на тих огън 1 час.Оставя се да поизстине леко,прецежда се и се сервира с кубети.
вижте цялата рецепта за: Бистър пилешки бульон -
Бульон с яйца и кренвирши
Варете гърдите, корените за супа и морковите в 2 л вода. Извадете полусварените моркови. Когато месото омекне, прецедете бульона и сложете на огъня да кипне. Внимателно счупете едно по едно яйцата. Прибавете...
вижте цялата рецепта за: Бульон с яйца и кренвирши -
Френска винена супа
Кипваме бульона и виното с подправките и оставяме да се сгъсти с разбит в сметаната жълтък.Подравя се на вкус.Две филии хляб нарязваме на кубчета и изпържваме в масло до златистожълто.Поставяме в супата преди...
вижте цялата рецепта за: Френска винена супа