Рецепта за салата
Руска салата без колбас

Руска салата без колбас

опитайте тази рецепта
Рецепта за супа
зеленчукова крем супа с кротони

зеленчукова крем супа с кротони

опитайте тази рецепта
Рецепта за ястие
Ябълки в палачинково тесто

Ябълки в палачинково тесто

опитайте тази рецепта
Рецепта за десерт
Бисквитена торта

Бисквитена торта

опитайте тази рецепта

Отвара от цвекло



  • Необходими продукти:
    1 червено цвекло лимонов сок сол

    Начин на приготвяне:
    Почистеното цвеклото се слага в тенджера с вода, при­бавя се лимонов сок и сол, и се вари 20 минути, докато цвеклото омекне. После се прецежда водата, а цвеклото се рендосва на едро и се връща в отварата


Още рецепти за Бульони от категория Супи

  • Бульон от свинско месо

    Бульон от свинско месо

    Измитото месо се слага в дълбока тенджера, налива се вода и се слагат почистените и измити зеленчуци.Бульона ври на бавен огън, прецежда се, нарязва се на ситно месото и се гарнира с малко магданоз при сервиране.


    вижте цялата рецепта за: Бульон от свинско месо
  • Таратор с маруля

    Таратор с маруля

    • Киселото мляко се разбива добре. • Разрежда се със студена вода. • Към разреденото мляко се прибавя марулята, нарязана на ивички. • Добавят се ситно нарязаният копър и счуканият чесън. • Посолява се на вкус. •...


    вижте цялата рецепта за: Таратор с маруля
  • Бистър пилешки бульон

    Бистър пилешки бульон

    Пилешките части се заливат със студена вода,добавят се лука,моркова,корените и подправките.Вари се на тих огън 1 час.Оставя се да поизстине леко,прецежда се и се сервира с кубети.


    вижте цялата рецепта за: Бистър пилешки бульон
  • Бульон с яйца и кренвирши

    Бульон с яйца и кренвирши

    Варете гърдите, корените за супа и морковите в 2 л вода. Извадете полусварените моркови. Когато месото омекне, прецедете бульона и сложете на огъня да кипне. Внимателно счупете едно по едно яйцата. Прибавете...


    вижте цялата рецепта за: Бульон с яйца и кренвирши
  • Френска винена супа

    Кипваме бульона и виното с подправките и оставяме да се сгъсти с разбит в сметаната жълтък.Подравя се на вкус.Две филии хляб нарязваме на кубчета и изпържваме в масло до златистожълто.Поставяме в супата преди...


    вижте цялата рецепта за: Френска винена супа